Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 12 iunie 2024

Rechizite prin sponsorizare, la Șomcuta Mare

Evitarea abandonului școlar și încurajarea copiilor să frecventeze școala – sunt principalele obiective urmărite de directorul adjunct al Liceului Teoretic „Ioan Buteanu”, Ildiko Grama, în gestionarea unei sponsorizări.

rechizite 2

rechizite 1Suma de 2.500 de lei a fost donată de SC Transfer Pricing Service SRL, administrată de șomcuteanul Adrian Luca pentru susținerea învățământului din Șomcuta Mare și localitățile aparținătoare. „Sponsorizarea primită este un real sprijin pentru încurajarea copiilor să frecventeze școala. Din fondurile primite au fost achiziționate 20 de ghiozdane și 27 de penare echipate pentru elevii din mediul defavorizat. Rechizitele au ajuns la 27 de copii din ciclul primar și gimnazial de la structuri ale Liceului Teoretic din Șomcuta Mare”, a declarat Ildiko Grama.

Nu este pentru prima dată când această firmă face donații pentru încurajarea și sprijinirea elevilor din cadrul acestei unități de învățământ, în anii precedenți fiind alocate sune importante pentru copiii cu rezultate remarcabile în activitatea școlară.

 

Reader Feedback

Un raspuns catre “Rechizite prin sponsorizare, la Șomcuta Mare”

  1. Crina Pasca spune:

    Felicitari Ildy.

Lăsaţi un răspuns