Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Flori oferite de primarul Gheorghe Buda, în Șomcuta Mare

Femeile au fost astăzi – 8 Martie – așa cum era de așteptat, răsfățatele zilei. În Șomcuta Mare, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, primarul Gheorghe Buda a felicitat femeile și le-a oferit flori.

flori de 8 martie 1flori de 8 martie 3Cu brațele pline de flori – așa a ajuns, astăzi, primarul Gheorghe Buda în mijlocul comunității. A luat la pas mai multe zone din Șomcuta Mare și, în semn de prețuire și respect, primarul a oferit flori și a felicitat doamnele și domnișoarele din administrația publică locală, din mediul economic, dar și pe cele pe care le-a întâlnit pe stradă.

„Este datoria noastră, să arătăm respect și prețuire față de femei, să oferim flori și facem o urare. Astfel de gesturi sunt firești, fie că vorbim de mame, soții, fiice, colege, prietene etc. E începutul primăverii și așa cum e tradiția, prin acest gest simbolic, arătăm respect și prețuire și le  mulţumim pentru tot ceea ce fac, neobosit, zi de zi, casă, familie, societate”, a declarat primarul Gheorghe Buda.

Doamnele şi domnişoarele care au primit flori s-au arătat a fi încântate și impresionate de gestul primarului și i-au mulțumit.

 

Lăsaţi un răspuns