Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

„Gânduri pentru mama” – spectacol la Șomcuta, de Ziua Femeii

Un program cultural-artistic se va organiza la Șomcuta Mare de Ziua Internațională a Femeii. Evenimentul este organizat de unitatea de învățământ din localitate, în parteneriat cu Primăria Șomcuta Mare și Despărțământul ASTRA.

„Gânduri pentru mama” a ajuns la a III-a ediție și se desfășoară cu prilejul zilei de 8 Martie.

ganduri pt mamaSpectacolul, dedicat mamelor, se va desfășura joi, 7 martie, la Casa de cultură „Aurel Buteanu” din Șomcuta Mare.

Pe scenă vor urca elevi ai Liceului Teoretic „Ioan Buteanu” Șomcuta Mare, copiii de la Clubul de dans sportiv „Shall We Dance” și de la Clubul elevilor Șomcuta Mare, dar și cei de la Ansamblul Fitness.

Ildi Grama, director adjunct al Liceului Teoretic Șomcuta Mare, a precizat că a devenit deja o tradiție ca la începutul lunii martie, la Șomcuta Mare să se organizeze un spectacol dedicat femeii. „Gânduri pentru mama” – a ajuns la ediția a III-a și este un proiect ce urmărește cultivarea sentimentelor de respect şi dragoste faţă de mame, cultivarea imaginaţiei şi creativităţii în interpretare și  prezentarea în faţa unui public spectator a unor programe artistice de calitate”, a precizat Grama.

Spectacolul va începe la ora 15.00, iar intrarea este liberă.

Lăsaţi un răspuns