Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Cupa ”1 Decembrie” la șah pentru copii și juniori

Instituția Prefectului-Județul Maramureș, Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul Județean de Jandarmi ”Pintea Viteazul” Maramureș și Clubul Sportiv Sig-Mar Sighetu Marmației organizează, în data de 30 noiembrie a.c., de la ora 10.00, la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației, concursul Cupa ”1 Decembrie” la șah pentru copii și juniori.

sahCompetiția este destinată elevilor din învățământul primar și gimnazial, care cunosc tainele jocului. Organizatorii vor asigura materialele necesare bunei desfășurări a concursului de șah (table, piese, ceasuri), dar și arbitri. Ședința tehnică va începe la ora 9.45.

Înscrierile la competiție se realizează până în data de 28 noiembrie a.c., ora 16.00 la următoarele adrese de email:

zona Baia Mare – zahariavasut@yahoo.com, detalii suplimentare se pot obține la telefon mobil  0744885132;  zona Sighetu Marmației – andrei35@zifer.ro, detalii suplimentare se pot obține la telefon mobil 0741066886

Festivitatea de premiere se va desfășura după ultima rundă de joc, iar elevii înscriși vor fi premiați, de către conducerea celor trei instituții publice pe categorii de vârstă, fete și băieți.

                          Instituția Prefectului – Județul Maramureș

Lăsaţi un răspuns