Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Dăncilă a aruncat mănușa. Iohannis nu vrea să iasă din „bârlog”

Viorica Dăncilă a aruncat mănușa, însă Klaus Iohannis a respins propunerea candidatului PSD de a se prezenta la o confruntare între candidați.

dancila si iohannisViorica Dăncilă, președintele PSD, a anunțat că îi va trimite președintelui Iohannis o scrisoare în care îl provoacă la o confruntare electorală, în condițiile în care niciunul dintre cei doi competitori nu a acceptat să participe la confruntări cu ceilalți candidați în primul tur.

„Îl invit pe candidatul Klaus Iohannis la o dezbatere unu la unu, în care trebuie să vorbim în primul rând despre ce am realizat. (…) Eu cred că este important. Voi face și un demers oficial, îi voi trimite și o scrisoare. Azi-mâine trimit și scrisoarea, e normal să avem această confruntare, este o obligație pe care o avem față de români”, a declarat Dăncilă la sosirea la sediul PSD.

În replică, Iohnnis a subliniat se va concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

″Încearcă PSD să atragă atenţia prin tot felul de manevre. Pot să vă spun de pe acum – urmează să discut şi cu colegele şi cu colegii în şedinţa de campanie – că eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii în campania pentru turul doi”, a replicat Iohannis.

În 2014, candidatul Iohannis îl acuza pe Ponta că refuză „cu aroganță” dezbaterile pentru turul II / În 2019, refuză el pe motiv că invitația PSD este „o manevră”.

Lăsaţi un răspuns