Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Progresul Şomcuta Mare – în Liga 3

Progresul Şomcuta Mare a ajuns în Liga 3.

Astăzi, pe stradionul Olimpia Satu Mare, Progresul Șomcuta Mare a întâlnit Sportul Șimleu Silvaniei, campioana județului Sălaj, într-un joc decisiv pentru promovarea în Liga 3 la fotbal. Progresul Şomcuta Mare a reprezentat judeţul cu cinste la meciul de baraj.

progresulDin cauza pendemiei, meciul s-a jucat fără spectatori. Cele două goluri au fost marcate de Hauşi şi Balmoş, meciul încheiat cu scor 2-0 (0-0).

Progresul Șomcuta Mare a ajuns la barajul pentru promovarea în Liga 3 după ce a învins în finala Ligii 4 Maramureș pe CSM Sighetu Marmației cu 6-5 (0-1,1-1), după două reprize de prelungiri și executarea lovitorilor de departajare de la 11 metri.

 

 

„Cu încredere şi dorinţă de victorie, Progresul Șomcuta Mare a făcut o figură frumoasă în meciul de  baraj de astăzi. Echipa a arătat că se poate mai mult şi a reuşit să ajungă acolo unde nu a mai fost de vreo 20 de ani. Obiectivul a fost realizat: suntem în Liga 3. Bravo Progresul!”, a declarat, principalul susţinător al echipei, Gheorghe Ioan Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare.

Lăsaţi un răspuns