Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 3 mai 2024

Salvatorul şomcutenilor: Deputatul tatuat – admirator al unui criminal de război

Amplasarea unui depozit temporar de deşeuri, la Şomcuta Mare, este o idee la care s-a renunţat, autorităţile locale dând asigurări că nu se va trece peste voinţa cetăţenilor. De asemenea, Ionel Bogdan, preşedintele CJ, a declarat, la şedinţa forului judeţean de zilele trecute, că stă cu hărţile pe masă pentru a identifica o altă zonă pentru amplasarea depozitului temporar. Cu toate acestea, unii politicieni sunt dornici de imagine, iar Alianţa pentru Unitatea Românilor (AUR) mai caută sămânţă de scandal şi transmite că „deputatul Darius Pop vine să îi apere pe români și se opune proiectului!”.

darius pop, deputat tatuatPentru a înţelege mai bine de ce deputatul este un „viteaz după război”, am căutat în mediul online să vedem ce hram poartă acest politician – ce se vrea salvator al şomcutenilor, care „vine să îi apere pe români și se opune proiectului!”.

Dintr-o postare a colegei sale de organizaţie, am aflat că a fost prezent la dezbaterea, de la Şomcuta Mare, pe tema deşeurilor, însă aproape s-a făcut „trafic de influenţă” pentru ca acesta să poată ajunge în sala ce avea locuri limitate (pe fond de pandemie). Deputatul a ajuns în sala de şedinţe, însă a stat cuminte, ca un copil certat, iar când i s-a oferit dreptul l-a cuvânt a refuzat să comunice cu cetăţenii.

Darius Pop (26 de ani), liderul AUR Maramureș, este de profesie toboșar, fiind absolvent al Academiei de Muzică din Cluj-Napoca, tot la percuție. G4media.ro arată că, în vara acestui an, Pop a anunțat pe Facebook că organizează cursuri de tobe în Baia Mare (deşi era pandemie!). ”Înscrie-te la cursuri de tobe,percuție și eliberează-te de energia neconsumată sau stres! Pentru copii, este un instrument spectaculos,  dar care îi va ajuta la ordonarea logică a proceselor mentale.”

La capitolul profesie, proaspătul deputat a scris că lucrează ca percuționist și la AUR Maramureş, însă documentarea a dovedit că nu avea serviciu înaintea de preluarea mandatului, deoarece renunţase de multă vreme la postul de profesor suplinitor. Pop este posesorul unui tatuaj pe unul dintre brațe, despre care a declarat că reprezintă stema României Mari, adăugând că ”am și alte tatuaje cu tentă naționalistă”, conform g4media.ro.

”România nu mi-a oferit ocazia să mă afirm în profesia mea. Meseria de profesor este plătită prost, locuri la Filarmonică nu sunt, așa că am fost  obligat, deși nu-mi place, să cânt și la nunți”, a afirmat maramureșeanul, arată g4media.ro.

Conform g4media, Darius Pop s-a dovedit un fervent susținător al președintelui formațiunii, George Simion. În diferite postări, i s-a adresat acestuia cu apelativul ”Căpitanul”, formula folosită în trecut de legionari. G4media mai arată că Pop a recunoscut că este un admirator al mareșalului Ion Antonescu, pe care Statul Român l-a declarat, în mod oficial, criminal de război.

Lăsaţi un răspuns