Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 30 aprilie 2024

În mintea copiilor. „Singur acasă”, cu Alina Gorghiu

„Singur acasă”, cu Alina Gorgiu, şefa PNL, a stârnit reacţii pe Facebook. În timp ce unii au comentat că liberala se face de ruşine, alţii că şefa PNL a dat în mintea copiilor, Gorghiu a spus că nu a vrut să îi jignească pe cei din PSD

Alina Gorghiu a publicat pe Facebook un clip în care convinge un copil singur acasă să îi deschidă uşa, spunându-i că „Victor” vrea să-i copieze temele şi „Liviu” vrea să-i fure sandwich-urile, făcând trimitere la social-democraţii Victor Ponta şi Liviu Dragnea. Şefa PNL susţine că este vorba de o parodie şi că în realitate PSD „fură mai mult decât sandvişuri”, dar nu a vrut să jignească.

gorghiu-cu-dolhaPostarea videoclipului a adunat comentarii pro şi contra gestului făcut de Gorghiu.

Într-o conferinţă de presă la Craiova, Gorghiu a declarat, miercuri, că a parodiat un clip din realizat în anul 2008.

„Este un filmuleţ parodie. Filmuleţul iniţial a fost făcut de mine în campanie electorală acum câţiva ani de zile la un door to door. L-am pus amuzată de faptul că sunt copii isteţi cărora părinţii le-au spus să nu deschidă uşa. Reacţia pe care aţi văzut-o pe Facebook-ul meu este reacţie la acel filmuleţ şi este un mesaj către toţi cei care îl văd şi care ar trebui să ştie un lucru: PSD egal înşelătorie, PSD fură mai mult decât sandvişuri, dar am vrut o replică haioasă. Nu am vrut să îi jignesc mai mult decât sandwich-ul sau temele copiate”, a spus Alina Gorghiu.

 

 

 

foto: Facebook

 

 

 

Lăsaţi un răspuns