Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 30 aprilie 2024

CONCERT ANIVERSAR: Grupul de colindători din Chiuzbaia împlineşte un an de activitate

Concert de colinde la Chiuzbaia.  Grupul de colindători din localitate împlineşte un an de activitate, care va fi marcat printr-un spectacol aniversar.

grup-colindatori-chiuzbaiaConcertul va avea loc luni, 12 decembrie, de la ora 18.30, la Biserica Ortodoxă Chiuzbaia. Tot cu acest prilej se va face şi bilanţul primului an de activitate culturală al Ansamblului/ Grupului din Chiuzbaia.

Alături de gazde, vor colinda şi – interepreții: Marian Vida, Claudiu Trif, Simona Libotean, Sonia Raţiu, dar şi ansamblul folcloric „Cununa Libotinului” şi ansamblul folcloric „Cireşarii” din Coruia.

În cadrul acestui eveniment a fost inclusă şi lansarea revistei „Din vatra satului”, revista de promovare a valorilor strămoșești – nr. 4(14) 2016 şi lansarea broșurii „La taifas cu Moş Crăciun”, autor Bianca Georgiana Bele, fiica scriitorului-jandarm Vasile Bele.

Participanţii la acest eveniment vor avea posibilitatea să se întâlnescă şi cu Moş Crăciun care nu va veni cu sacul gol, ci va aduce cadouri pentru fiecare.

Lăsaţi un răspuns