Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 4 mai 2024

Medicamente pentru cancer obţinute prin tâlhărie

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 12.05.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpaţilor TOLOMEI IOAN ALEXANDRU, FRUNZĂ CONSTANTIN COSMIN şi TOFAN MIHAI, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. La data de 11 mai a fost luată faţă de aceştia măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

talharie-catuse-infractorProbatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 4 mai, fiind instigaţi de inculpatul Tofan Mihai, inculpaţii Tolomei şi Frunză s-au întâlnit pe raza municipiului Baia Mare cu persoanele vătămate H.I. şi H.S.N.

Prin folosirea unui spray lacrimogen, cei doi le-au deposedat pe acestea de o cantitate de 196 pastile dintr-un medicament utilizat pentru tratarea afecţiunilor cancerigene, cauzându-le un prejudiciu în valoare de 10.500 lei.

La data de 12.05.2016, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Lăsaţi un răspuns