Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Alegeri parlamentare partiale – in ianuarie

SCRUTIN. Guvernul a stabilit data in care vor avea loc alegeri parlamentare partiale in Bucuresti. Conform deciziei luate de Guvernul Romaniei, alegerile se  vor desfasura in 17 ianuarie 2010.

In luna ianuarie, in Bucuresti, vor fi organizate alegeri partiale parlamentare. Estye vorba de alegeri pentru Camera Deputatilor, in Colegiul uninominal nr. 1 din capitala. In acest Colegiu a fost ales Bogdan Olteanu, inainte de intrarea in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei.

Deoarece Olteanu a fost nevoit sa renunte la postul de deputat, pentru locul lasat vacant de acesta vor fi organizate alegeri.

Odata cu decizia privind data la care vor fi organizate alegere, Guvernul a  stabilit si calendarul electoral pentru scrutinul din acest colegiu.

Candidaturile pot fi depuse pana la 28 decembrie, iar campania electorala va incepe pe 2 ianuarie si se va incheia in 16 ianuarie, ora 7.00. Pentru acest lucru s-a avut in vedere faptul ca, pentru alegerile partiale, durata campaniei electorale este de 15 zile.

Lăsaţi un răspuns