Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Organizare de santier pentru reabilitarea drumului Baia Mare -Dej- Satu Mare

Drum National

drum cu gropi

Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures, sustine ca au inceput pregatirile pentru demararea lucrarilor de reabilitare a drumului european care face legatura intre Dej- Baia Mare- Satu Mare. Lucrarea este impartita in doua tronsoane si autoritatile judetului au insistat pe langa reprezentantii guvernului pentru ca lucrarile sa inceapa din Baia Mare, atat pentru portiunea care face legatura cu orasul Dej, cat si pentru cea cu Satu Mare.

“Este un lucru deosebit de important pentru ca s-a inceput organizarea de santier pentru lucrarile de reabilitare a drumului european, atat pentru tronsonul Baia Mare-Dej, cat si pentru Baia Mare-Satu Mare. In astfel de conditii si daca vremea este de partea noastra lucrarile ar putea incepe din luna martie”, a declarat Man.

Presedintele CJ a mai subliniat ca in ceea ce priveste reabilitarea drumului Baia Mare-Sighetu Marmatiei, Valea Viseului spre Iacobeni, aceasta a fost cuprinsa in programul de finantare a lucrarilor pentru drumurile nationale si urmeaza sa fie demarate tot in acest an.

Lăsaţi un răspuns