Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 16 iunie 2024

Doi candidati din USL pentru Primaria Sighetu Marmatiei

Eugenia Godja

Eugenia Godja

USL va avea doi candidati la Primaria Sighetu Marmatiei in alegerile locale de anul viitor. Conform declaratiilor facute de liberalii maramureseni, pentru functia de primar al Sighetului va candida atat actualul primar, Eugenia Godja, din partea PSD, cat si viceprimarul Ovidiu Nemes, din partea PNL.  Cu toate ca PSD si PNL sunt partenere in Uniunea Social-Liberala (USL), senatorul Liviu Titus Pasca sustine ca nu se incalca protocolul prin inregistrarea celor doua candidaturi pentru functia de primar. Intr-o astfel de situatie, liberalii vor trebui sa capaciteze electoratul pentru a vota candidatul USL pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean.

“Protocolul nu ne obliga la candidat comun, decat in cazul Consiliului Judetean si al primariilor de municipii resedinta de judet. Nu am vrut tensiuni la Sighet si am decis sa lasam organizatia locala sa decida. Astfel, PNL a decis, iar Ovidiu Nemes va candida pentru functia de primar”, a declarat Pasca.

Senatorul a subliniat ca situatia se poate schimba daca Eugenia Godja va dori sa candideze pentru un post in Parlamentul Romaniei.

Lăsaţi un răspuns