Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

PSD Somcuta Mare si-a lansat candidatii pentru primarie si Consiliul Local

lansare candidat psd

lansare candidat psd somcuta mare

Dublu eveniment la Somcuta Mare. La Casa de Cultura din localitate, ieri, a avut loc lansarea candidatului PSD, Ioan Gheorghe Buda, pentru functia de primar al orasului si a candidatilor partidului pentru Consiliul Local. Evenimentul a fost precedat de deschiderea primului cabinet parlamentar din Somcuta Mare, cel al deputatului Florin Tataru.

La evenimentul lansarii candidatilor pentru administratia locala au fost prezenti lideri ai organizatiei judetene, a organizatiilor de femeie si tineret, precum si membri si simpatizanti ai partidului. PSD Somcuta Mare participa in alegerile locale din 10 iunie, pe liste proprii, candidatul pentru functia de primar fiind secretarul executiv al organizatiei locale, Ioan Gheorghe Buda, care in prezent ocupa postul de viceprimar al urbei.

„Candidez pentru functia de primar al administratiei Somcuta Mare pentru ca vreau mai mult pentru acest oras si localitatile apartinatoare, vreau mai mult pentru locuitorii lor. Nu sunt strain de  problemele oamenilor, cunosc nevoile lor si prioritatile acestui oras si a localitatilor apartinatoare. Am intrat in aceasta batalie electorala cu g]ndul de a fi nu numai primarul acestei administratii, ci si prietenul de nadejde al fiecarui cetatean. Vreau ca primaria sa fie locul in care cetatenii sa intre cu incredere si fiecare sa se simta respectat, sa vada competenta si seriozitate, asa cum este normal intr-o institutie care se afla in slujba cetateanului. Am forta necesara pentru a c]stiga acest mandat si vreau sa fiu primarul care sa va asculte, sa va ajute si sa arate ca vrea mai mult pentru comunitate. Vreau sa vedeti in primar: Respect, Competenta si Seriozitate”, a declarat Ioan Gheorghe Buda la evenimentul lansarii candidaturii.

Reader Feedback

Un raspuns catre “PSD Somcuta Mare si-a lansat candidatii pentru primarie si Consiliul Local”

  1. voi recomanda si prietenilor mei, sa citeasca si ei, merita citit

Lăsaţi un răspuns