Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Liberalii maramureseni vor „contract” cu europarlamentarii PNL

pnl mm

pnl mm

PNL Maramures a decis sa conditioneze sustinerea pentru europarlamentarii liberali care vor prelua mandatul dupa alegerile din luna mai a acestui an. In schimbul sustinerii PNL Maramures vrea ca europarlamentarii sa sustina proiectele judetului nostru la nivel european.

O alta masura vizeaza deschiderea de birouri parlamentare in Maramures pentru cei care vor reprezenta PNL in Parlamentul European.

„Targetul PNL este de a trimite in Parlamentul European cel putin opt deputati. Cel putin doi dintre acestia, vor fi din regiunea de nord-vest si vor avea un fel de contract cu filialele care ii sustin. Vor avea obiectiv principal sustinerea proiectelor judetene in Parlamentul European, dar si pe langa organismele din jurul acestuia. Pentru o mai buna comunicare, vom deschide birouri parlamentare in judet. La fel se va intampla si in celelalte judete din nord-vestul tarii, decizia fiind luata la nivel regional”, a declarat Ovidiu Nemes, presedinte interimar al PNL Maramures.

Liderul PNL Maramures a subliniat ca lista candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare va fi stabilita in sedinta Delegatiei Permanente a partidului care va avea loc la sfarsitul acestei luni. „Dorinta noastra este de a avea un maramuresean pe un loc eligibil in lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. ~n caz contrar, vom opta pentru a tine aproape pe unul dintre candidatii de pe loc eligibil din lista”, a subliniat Nemes.

Lăsaţi un răspuns