Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 30 martie 2023

Crin Antonescu a demisionat din functia de presedinte al senatului

Crin Antonescu, presedinte PNL, a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al senatului, declaratia fiind facuta in plenul Parlamentului, la sedinta in care s-a dezbatut validarea noului Guvern Ponta.

Anterior mesajului privind demisia din functia de la senat, presedintele PNL a spus in plen ca are o propunere pentru premierul Victor Ponta:

crin antonescu

crin antonescu

„Vedeti in prezenta mea in fruntea senatului semnul ca USL mai exista. Va spun eu, USL nu mai exista. Aveţi curaj, ca sa ne convingem amandoi, sa demisionam amandoi din functiile pe care le-am obtinut la USL? Suntem aici, in plenul Parlamentului, e toata lumea, aveti consilierii, presa. Eu demisionez frumos din presedintia senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastra, din functia de premier, pe care v-a dat-o USL”, a spus Antonescu in plenul reunit, citat de mediafax.

„Nu stiu raspunsul. Nu facem asta, nu aveti acest curaj. Dintr-un simplu motiv, nu din cauza ca trebuie sa treceti pe la Cotroceni, ca ati mai trecut, nu-i vorba, ci pentru ca, imi pare rau sa spun, dar e adevarat: Eu daca nu mai sunt presedintele senatului, sunt acelasi, ba am chiar mainile mai libere. Dumneavoastra, daca nu mai sunteti prim-ministru, nu mai sunteti nimic”, a adaugat Antonescu. In urma acestui anunt, parlamentarii liberali au scandat repetat „Demisia”, la adresa premierului Victor Ponta.

 

 

Lăsaţi un răspuns