Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Edilul din Tăuții Măgherăuș cere locuitorilor din Cicîrlău un primar care să colaboreze pentru proiectele comunității

Primarul orașului Tăuții Măgherăuș, Anton Ardelean are un mesaj pentru locuitorii comunei Cicîrlău, în vederea viitoarelor proiecte care se pot aplica la nivelul comunității.

zetea, anton ardelean”Îmi pare rău că nu am putut colabora cu actualul primar al comunei Cicîrlău, iar regretele mele se îndreaptă către locuitorii acestei zone. La cârma primăriei se află, în acest moment, un primar obtuz, un primar care nu a fost deschis la nicio colaborare, iar condițiile în care a ales să își desfășoare activitatea nu au dat mari șanse locuitorilor comunei. Comuna Cicîrlău depinde de orașul Tăuții Măgherăuș pe rețeaua de apă, canalizare și gaz metan. Aș dori să pot colabora cu un primar tânăr cum este Sorin Lupșe, deschis la minte, un primar care să pună mai presus de interesele personale, nevoile comunei. Pe actualul primar, acest chestor de frontieră în pensie îl rog să se retragă și să lase Cicîrlăul să evolueze. Eu, personal, ca primar al orașului Tăuții Măgherăuș, lucrez și fac proiecte mari. Cu primarul Zete nu am putut colabora sub nicio formă, fiindcă a fost un primar îngâmfat și necomunicativ. Nu vom da apă, canalizare și gaz celor care nu au nevoie de ele, însă eu nu cred că asta își doresc locuitorii din Cicîrlău. Orașul Tăuții Măgherăuș a luat credite pentru a aduce acest nivel de confort în localitate, iar cetățenilor din Cicîrlău, care mă cunosc, le-am spus că îmi doresc să îi ajut dacă îmi vor da un primar care să fie cu adevărat un partener în realizarea proiectelor”, a declarat primarul orașului Tăuții Măgherăuș, Anton Ardelean.

Gabriel Zetea: ”Patima politică pe care primarul Cicîrlăului o pune de fiecare dată înaintea interesului comunității dăunează bunului sens al administrației”

Vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea întărește afirmațiile primarului orașului Tăuții Măgherăuș, Anton Ardelean. ”Am avut, în ultimii patru ani de zile, nenumărate discuții cu administrațiile locale din Tăuții Măgherăuș și Seini, pentru a integra și comunitatea din Cicîrlău în cadrul proiectelor desfășurate. Din păcate, nu am avut deschiderea necesară din partea actualului primar, Vasile Zete, care nu s-a arătat interesat de o colaborare în beneficiul cetățenilor. Trecând peste culoarea politică a fiecăruia, până la urmă contează banii absorbiți de fiecare comunitate pentru oameni. Patima politică pe care primarul Cicîrlăului o pune de fiecare dată înaintea interesului comunității dăunează bunului sens al administrației. M-aș bucura, sincer, să văd în următorii patru ani, în fruntea Primăriei din Cicîrlău un om tânăr, energic,cum este Sorin Lupșe, care să recupereze timpul pierdut de actualul primar”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Lăsaţi un răspuns