Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

CMM propulsează chioreni. 3 candidaţi pentru CJ, de la PSD Şomcuta

Trei membri ai PSD Şomcuta Mare se regăsesc pe listele candidaţilor care vor ajunge consilieri judeţeni din partea Coaliţiei pentru Maramureş (CMM).

La alegerile locale din 27 septembrie, PSD participă în alianţă cu PNŢCD şi PPUSL, sub sigla Coaliţiei pentru Maramureş (CMM). Chiar dacă PNŢCD şi PPUSL nu au organizaţii la Şomcuta Mare, decizia luată, la nivel judeţean de a candida sub sigla CMM, se menţine şi în plan local. Ca însemn electoral, pe buletinul de vot nu se vor mai regăsi cei trei trandafiri, ci o inimă.

buda, tomaTot ca o noutate, în alegerile din 27 septembrie, zona Chioar va fi reprezentată cu cinste în Consiliul Judeţean (CJ). Trei membri ai PSD Şomcuta Mare se regăsesc pe listele de candidaţi pentru CJ Maramureş, depuse de CMM. Pe loc eligibil se află un prosper om de afaceri: Dionisie Tămaş Coteţ (Tomiţă), până acum consilier local în Şomcuta Mare. Alte două nume din PSD Şomcuta Mare care figurează pe listele CMM sunt cele ale lui Vladimir Mureşan, viceprimarul oraşului, precum şi cel al consilierului local Bogdan Butean.

„Şomcuta Mare, zona Chioar, este foarte bine reprezentată în cadrul Coaliţiei pentru Maramureş şi în ceea ce priveşte candidaţii pentru Consiliul Judeţean. Vă îndemn să le acordaţi toată încrederea şi susţinerea, astfel încât să obţinem majoritatea în Consiliul Local Şomcuta Mare, în Consiliul Judeţean Maramureş, precum şi pentru funcţia de preşedinte al administraţiei judeţene, pentru a putea duce la îndeplinire tot ceea ce ne-am propus să realizăm. Doar aşa ne putem gândi la un viitor mai bun”, a declarat Gheorghe-Ioan Buda, primar în funcţie şi candidat CMM pentru un nou mandat de edil al oraşului.

 

 

 

 

Lăsaţi un răspuns