Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Mesaje false transmise de PNL, la Şomcuta Mare

„Falsitatea este o sclipire frumoasă care aureolează orice lucru”, spunea Albert Camus.  „Sclipiri” au avut şi liberalii prezenţi, la începutul săptămânii, la Şomcuta Mare. S-au reunit în centrul oraşului şi au transmis mesaje false, numai că minciunile PNL au picioare scurte.

Au promis că aduc în Maramureş un miliard de euro, iar din această sumă, 10 milioane vor ajunge, drept la ţintă, la Şomcuta Mare şi dacă va fi ales candidatul PNL, treaba va merge ca pe roate, ovalizate între timp de la atâtea promisiuni mincinoase.

contract 11

Promisiunea celor din PNL e fermă: 10 milioane de euro pentru Şomcuta Mare. Aproape că i-am crede dacă nu am şti că PNL a tăiat şi ceea ce se cuvenea oraşului Şomcuta Mare, în baza documentelor, nu pe poveşti.

Iată dovada: Gheorghe-Ioan Buda, primarul în funcţie, a obţinut, în luna octombrie a anului trecut, aproximativ 9 milioane de euro (41.230.843 lei) în baza contractului de finanţare semnat cu guvernul (PSD la acea vreme). În 9 ianuarie 2020, Guvernul PNL a schimbat „regula în timpul jocului” şi a oprit acea finanţare de 9 milioane de euro, sumă care trebuia să ajungă la Şomcuta Mare.

În astfel de condiţii, cine vă mai crede? Chiar mai aveţi obraz să invocaţi finanţări în declaraţiile voastre, să promiteţi fonduri şi să daţi speranţă?

Lăsaţi un răspuns