Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

246 milioane lei- bugetul municipiului Baia Mare

Cristian Anghel - primar Baia Mare

Cristian Anghel -primar Baia Mare

BUGET. Rectificarea bugetului municipiului Baia Mare s-a facut in ultima sedinta a acestui an. Consilierii au aprobat fara prea multe discutii, cu toate ca, pana acum, rectificareabugetara sfarnea dispute in Consiliul Local.

In sedinta ordinara din luna decembrie, s-a aprobat, in unanimitate, rectificarea  bugetului  general al municipiului Baia Mare pe anul 2009 atat pe parte de venituri, cat si pe parte de cheltuieli. Acesta a fost stabilit la suma de 245.824,30 mii lei. Astfel, bugetul institutiilor publice finantate din venituri proprii si subventii se ridica la 24.168,50 mii lei atat la venituri, cat si la cheltuieli.

Bugetul institutiilor publice finantate integral din venituri proprii a ajuns la 6.351 mii lei. Bugetul imprumuturilor externe si interne- 3.000,02 mii lei, iar bugetul fondurilor externe nerambursabile-  2.038,26 mii lei.

Bugetul veniturilor si cheltuielilor evidentiate in afara bugetului local se ridica 15.045 mii lei. Virarile de credite bugetare, de la un capitol la altul, de la un program la altul si intre subdiviziuni au fost prezentate de primarul orasului, Cristian Anghel.

De asemenea, tot in aceasta sedinta, primarul a subliniat ca astepta, in acest sfarsit de an, sa primeasca fondurile restante de la guvern pentru finantarea serviciilorde asistenta sociala.

Lăsaţi un răspuns