Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

Basescu – vechiul si noul presedinte

ceremonie

ceremonie

CEREMONIE. „Am venit in fata dumneavoastra pentru a-mi reinnoi juramantul de credinta fata de poporul roman, fata de Legea noastra fundamentala, fata de interesul national si fata de valorile care ne unesc” – asa si-a inceput discursul Traian Basescu la ceremonia de depunere a juramantului investiture. Juramantul a fost depus in fata camerelor reunite a Camerei Deputatilor si Senatului.
„Dupa o perioada de campanie electorala si de conflicte care au indus neincredere si confuzie, este momentul sa privim Romania cu luciditate, cu dragoste si cu incredere. Nu trecem printr-o perioada usoara. Consecintele crizei economice globale vor continua sa se faca simtite. Dar orice criza deschide si ferestre de oportunitati, fiind propice unor schimbari care erau de mult timp asteptate”, a mai spus Traian Basescu.

juramant presedinte

juramant presedinte

In opinia lui Traian Basescu, realegerea sa in functia de presedinte se datoreaza faptului ca, in 6 decembrie, a fost perceput drept cel mai credibil vector in interesul national si al innoirii Romaniei. „Nu am fost reales fiindca as fi promis liniste, nici fiindca as fi promis cate ceva fiecarei categorii sociale. Am primit increderea romanilor fiindca mi-am asumat proiectul modernizarii societatii romanesti. Consider ca am fost reales pentru vointa de a pune in practica masuri de reforma legitime, de prea multa vreme asteptate si tergiversate”, a subliniat Basescu.

Lăsaţi un răspuns