Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 27 aprilie 2024

CIP-CIRIP – cel mai modern spaţiu de joacă din Şomcuta Mare

„CIP-CIRIP” aşa se numeşte noul spaţiu de joacă deschis, la sfârşitul săptămânii trecute, în Şomcuta Mare. Încă de la inaugurare, locul de joacă s-a umplut de copii, veselie şi distracţie.

Momentul festiv s-a desfăşurat în prezenţa reprezentanţilor administraţiei publice locale fiind prezenţi Gheorghe-Ioan Buda, primarul oraşului Şomcuta Mare, Dragomir Sorin Ciolte, viceprimarul oraşului, precum şi a preotului Ciprian Eugen Coza, protopop de Chioar.

cip24cip 23

cip2

Este vorba despre un loc de joacă destinat copiilor de toate vârstele, un loc de joacă spaţios şi prietenos, ideal pentru evenimente şi distracţie.

cip 22

Acesta este amplasat la intrarea în Şomcuta Mare (dinspre Buciumi) în incinta societăţii SC Bangarden – societate specializată în producţia de peleţi.

Sorina Lupşe, adminstratorul societăţii, a precizat că de mai multă vreme intenţiona să demareze acest proiect, însă, pe fondul pandemiei, doar în urmă cu câteva luni a început să amenajeze spaţiul de joacă.

Spaţiul dispune de încălzire în pardoseală şi este compartimentat şi dotat, astfel încât activităţile să se desfăşoare în deplină siguranţă”, a declarat Sorina Lupşe.

CIP-CIRIP are spaţii de joacă (mingi, maşinuţe, tobogane, tiroliană etc), bucătărie, loc de servit masa pentru copii şi pentru adulţi şi o impresionantă terasă.

Conform declaraţiilor făcute de administratorul societăţii, în această perioadă, spaţiul va fi deschis doar pentru organizarea de evenimente.

Programările se pot face la numărul de telefon:  0735.842.094.

Lăsaţi un răspuns