Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Reconciliere in politica-apelul lui Basescu

 

presedintele tarii

presedintele tarii

INVITATIE. „Demersul PSD de contestare a alegerilor este constitutional”, a declarat, astazi, presedinte tarii, Traian Basescu. Seful statului a mai subliniat ca, in ceea ce il priveste, perioada competitiei s-a incheiat. „E timpul sa revenim la prioritatile tarii”, a declarat Basescu.

In opinia lui Traian Basescu, este obligatoriu ca, in interiorul clasei politice, sa aiba loc un proces de reconciliere. „Imi permit sa fac un apel la responsabilitate si din partea politicienilor, institutiilor statului si a mass-media. Sunt convins ca institutiile statului vor functiona corect si atunci cand toti pasii sunt indepliniti vom avea consfiintit rezultatul asa cum romanii au votat”, a declarat Basescu.

„In ceea ce priveste demersul de contestare, precizez ca este unul democratic si cred ca trebuie dus cu mijloace democratice, trebuie evitate minciuna si dezinformarile. Personal, cred ca toti avem obligatia sa privim evenimentele din aceste zile cu calm. Cea mai buna atitudine este cea pe care eu o am, de calm, procesul de contestare este un demers legal. PSD nu face nimic ilegal”, a mai spus Basescu.

Lăsaţi un răspuns