Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Comitet Executiv cu repetitie

Eugenia Godja- presedinte PSD Maramures

Eugenia Godja - presedinte PSD Maramures

REUNIUNE. Astazi, presedintii organizatiilor judetene a PSD din Ardeal s-au intrunit la Brasov, pentru o discutie informala, inaintea Comitetului Executiv care va avea loc luni. Intalnirea a fost convocata de Mircea Geoana, presedintele PSD si a starnit comentarii pe motiv ca unii social-democrati din conducerea partidului nu au fost invitati. Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD s-a aratat impotriva intalnirilor de taina, „in hoteluri si carciumi”, motivand ca prefere repetitiile cu costume in vederea unor discutii in cadru statutar.

„Eu inteleg ca exista intalniri si o anumita practica a intalnirilor in hoteluri si carciumi. Eu sunt impotriva acestei formule. Avem un Comitet Executiv luni. Nu inteleg de ce ar trebui ca unii lideri sa mearga sambata la Brasov, iar duminica sa serbeze Ziua Unirii, apoi sa vina luni la Bucuresti”, a declarat Nastase. Presedintele Consiliului National a mai spus ca: „Nu are rost sa ne prefacem ca suntem un partid daca mergem pe o formula care inseamna aranjamente personale, care nu tin seama de interesele celor din partid, ale organizatiilor, ci doar de mici aranjamente intre unii lideri”.

La intalnirea de la Brasov, organizatia judeteana a PSD nu si-a trimis reprezentant. „Am fost sunata ieri, dupa-amiaza, dar am anuntat ca nu voi participa, deoarece am probleme de sanatate. O sa fiu prezenta luni la sedinta Comitetului Executiv”, a declarat Eugenia Godja, presedinte PSD Maramures.

Lăsaţi un răspuns