Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Cristian Niculescu Tagarlas vrea sa devina primar

Istvan Ludescher, Cristian Tagarlas

Istvan Ludescher, Cristian Tagarlas

INTENTIE DECLARATA. Biroul Permanent Teritorial al PNL s-a intrunit astazi si si-a dat acordul de principiu pentru sustinerea unui candidat la functia de primar al municipiului Baia Mare. Este vorba de Cristian Niculescu Tagarlas, consilier local si presedinte al organizatiei PNL Baia Mare. Acesta si-a aratat disponibilitatea de a candida in alegerile partiale, anuntul fiind facut la o zi dupa ce Cristian Anghel, a primit sentinta Curtii de Apel Cluj prin care a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare, pentru abuz in serviciu.

Presedintele PNL Baia Mare este primul politician din judet care si-a manifestat intentia de a candida pentru functia de primar al municipiului Baia Mare. „Biroul Permanent Teritorial al PNL Maramures si-a dat acordul de principiu, cu o majoritate largita, pentru sustinerea acestei candidaturi. Daca isi va mentine intentia de a candida, aceasta va fi supusa unui vot in forurile de conducere ale partidului. Avand in vedere faptul ca este vorba de o candidatura pentru functia de primar al unui municipiu, in conformitate cu statutul PNL, pentru inscrierea in cursa electorala este nevoie de girul Biroului Permanent Central al partidului”, a declarat Gavril Ardusatan, secretar executiv regional PNL pentru zona de nord-vest.

Cristian Niculescu Tagarlas a candidat la alegerile parlamentare din 2008 pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Baia Mare I, fiind „invins” de Gheorghe Zoicas, membru PSD la acea vreme.

Lăsaţi un răspuns