Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Democrat-liberalii se pregatesc de Colegiu Director

Doru Lese, deputat PD-L

Doru Lese, deputat PD-L

REUNIUNE. Colegiul Director al PDL se va reuni duminica, ora 16:00, la Palatul Parlamentului. „La aceasta reuniune se va stabili data Conventiei Nationale si se vor adopta modificarile la Statut. Intalnirea Colegiului Director va avea loc la Palatul Parlamentului, cand se va stabili  data Conventiei Nationale si se va adopta modificarile la Statut. La discutii vor fi prezenti liderii organizatiilor judetene, primari de orase, presedinti de organizatii judetene si parlamentarii PD-L”, a declarat Doru Lese, deputat PD-L Maramures.

Membrii Colegiului Director vor discuta si daca cei patru prim-vicepresedinti ai PD-L vor fi alesi uninominal, sau pe o lista a celui care va castiga presedintia partidului, lucru care se va intampla si in cazul viitorului secretar general.

Comisia de statut a supus atentiei Biroului Permanent National o organigrama a conducerii care, pe langa presedinte, cuprinde patru posturi de prim-vicepresedinti, 15 de vicepresedinti, un secretar general si opt secretari executivi.

Lăsaţi un răspuns