Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Boc: Deocamdata PDL este pe sine, pe drumul cel bun

Emil Boc

Emil Boc

OPTIMISM. Presedintele PDL, premierul Emil Boc, a declarat, miercuri seara, ca partidul este, deocamdata, „pe sine, pe drumul cel bun”, mentionand insa ca este nevoie de o mai buna asumare a responsabilitatii de catre membrii Biroului Permanent, „fie in comisiile de specialitate, fie in alte comisii”.

 

Presedintele PDL a spus ca saptamana viitoare se va discuta in BPN despre „rearanjarea modului de functionare a comisiilor de specialitate din interiorul Biroului”, cu atributii punctuale pentru fiecare membru.

„Ceea ce am putut creiona in aceasta seara a fost ca in cadrul BPN sa fie o mai buna asumare a responsabilitatii de catre membrii Biroului Permanent, fie in comisiile de specialitate, fie in alte comisii” a spus Boc.

 

El a spus, pe de alta parte, ca deocamdata, partidul se afla „pe drumul cel bun”. „Deocamdata suntem pe sine, pe drumul cel bun, dar inevitabil, cand esti in actul de guvernare, central si local, ai tendinta sa acorzi mai multa importanta guvernarii si mai putin activitatii de partid. Sa nu uitam ca acest partid a reusit sa ajunga unde este in primul rand datorita planului coerent de sustinere a politiclor publice si printr-un spirit de echipa extraordinar, pe care numai un partid inchegat ti-l poate da, de aceea am decis sa nu uitam viata de partid si sa ne intoarcem la organizatiile si la viata interna pe care a avut-o partidul”, a spus Boc.

 

El a mentionat ca prima prioritate este reorganizarea BPN pentru o mai buna functionare.Boc a evitat sa spuna care ar trebui sa fie prim-vicepreseintii partidului, mentionand ca aceasta tema nu a fost abordata, miecuri seara, de conducerea partidului.

 

Legat de excluderile din partid, Boc a spus ca asteapta ca ambele grupuri parlamentare sa-si definitiveze dezbaterile interne pe acest subiect, urmand ca BPN sa decida.

 

Conducerea PDL s-a reunit, miercuri seara, la sediul din Aleea Modrogan 22, la intalnire fiind abordat inclusiv subiectul legat de propunerile partidului pentru conducerile SRR si SRTV.

La intalnirea liderilor PDL, care a durat trei ore si jumatate, au participat, alaturi de Emil Boc, Elena Udrea, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Anca Boagiu, Valeriu Stoica, Mihai Seitan si Daniel Funeriu.

 

sursa mediafax

Lăsaţi un răspuns