Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ludovica Parvu: „Am demisionat din functie si l-am facut fericit pe sotul meu. Nu ma mai intereseaza nicio functie in PSD”

demisionari PSD MM

demisionari PSD MM

GRUP DEMISIONAR. Demisia Eugeniei Godja din functia de presedinte a organizatiei judetene a PSD Maramures i-a determinat si pe alti demisionari sa-si faca public actul demisie. Astfel, prim-vicepresedintele PSD, Ludovica Parvu, a precizat ca a renuntat la functie si are demisia depusa de mai bine de o luna. O situatie similara s-a inregistrat si in cazul secretarului PSD, Ion Blajan. „Am demisionat din functia de prim-vicepresedinte a organizatiei judetene si l-am facut fericit pe sotul meu. Daca mai demisionez si din Consiliul Local, tot plecam in croaziera”, a glumit Ludovica Parvu.

 

Apoi, pe un ton serios, Parvu a precizat ca prin inaintarea demisiei nu a vrut decat sa lase loc celor mai tineri. „I-am lasat pe cei mai tineri sa lupte cu opozitia si sa pregateasca Conferinta Judeteana de alegeri. Nu mai vreau nicio functie in partid”, a declarat Parvu.

 

De asemenea, fostul presedinte al PSD Maramures, Eugenia Godja a subliniat ca nu va mai candida la nicio functie in organizatia judeteana. „Nu ma mai intereseaza nici functia de presedinte, nici prim-vicepresedinte, nici secretar. Vreau sa ma ocup de organizatia de la Sighet, de Primarie si de familie”, a declarat Godja.

 

Cu toate ca fostul presedinte al PSD neaga existenta unor tensiuni in organizatia judeteana, surse din cadrul partidului sustin ca situatia este incordata, iar unii dintre lideri si-au dat „arama pe fata” cu prilejul conferintelor de alegeri in organizatiile locale. De asemenea, voci importante din partid sustin ca starea de tensiune a fost amplificata prin unele dispozitii transmise de la nivel central – si au fost intretinute de cei care au dorit sa faca imixtiuni la nivel de judet.

 

Nu este pentru prima data cand PSD Maramures se confrunta cu o astfel de situatie, organizatia fiind chiar catalogata de Ion Blajan ca fiind „pitoreasca cu oameni pitoresti, care au opinii diferite”.

Lăsaţi un răspuns