Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Eugenia Godja a revenit in echipa de conducere a PSD Maramures

Mircea Ursache, Anton Rohian

Mircea Ursache, Anton Rohian

ECHIPA NOUA. Biroul Permanent Judetean (BPJ) Interimar al PSD Maramures s-a intrunit zilele trecute intr-o sedinta, prima in noua formula. Din acest birou fac partea Mircea Ursache, presedintele interimar al organizatiei judetene, prim-vicepresedintele Calin Matei, Gabriel Zetea secretar. Printre membrii biroului se numara Anton Rohian, Anton Ardelean, Dumitru Matei, Sorin Bota, Ioana Pop, Gheorghe Simon, Ana Moldovan, Dragos Titea. In biroul de conducere a fost cooptata si Eugenia Godja, fostul presedinte PSD Maramures, precum si primarul comunei Botiza, cel din Asuaj si cel de la Ieud.

Printr-un comunicat de presa, conducerea PSD Maramures, arata ca in urma hotararii nr.20/28.06.2010 a Biroului Permanent National ( hotarare votata in unanimitate si semnata de catre presedinte PSD Victor Ponta si de catre secretarul general PSD Liviu Dragnea ), Biroul Permanent Judetean PSD Maramures a fost dizolvat iar in locul sau a fost numit un Birou interimar condus de catre presedintele interimar Mircea Ursache.

BPJ interimar a PSD Maramures s-a intrunit in prima sa sedinta de lucru , la sediul PSD Maramures , joi, 1 iulie, in prezenta a 13 membri ( din totalul de 16 – ceilalti 3 membri fiind plecati din localitate). Ordinea de zi a cuprins in special masuri organizatorice specifice inceputului de drum pe care se afla noua structura de conducere. Au fost adoptate 8 hotarari ( cu unanimitate de voturi ) printre care: desemnarea coordonatorilor PSD Baia Mare, alaturi de presedintele organizatiei municipale Mircea Dolha. Astfel, s-a decis ca Mircea Ursache si Dumitru Matei si-i fie aproape lui Dolha in demersurile sale.

De asemenea, in aceasrta sedinta s-a procedat la preluarea documentelor si inscrisurilor organizatiei judetene de la fostul secretar executiv, Ion Blajan,  reconfirmarea in functia de trezorier Simon Gheorghe,reconfirmarea ca purtator de cuvant a Gabriel Zetea, stabilirea cuntumului cotizatiei membrilor PSD cu functii de conducere, recalcularea numarului de delegati si candidatila Conferinta Judeteana de alegeri dupa finalizarea procesului de alegeri in judet , respectiv pana la data de 31.08.2010, desemnarea persoanelor cu drept de semnatura bancara respectiv : Mircea Ursache si Gheorghe Simon, mandatarea d-nului senator Sorin Bota cu colectarea propunerilor de modificare a Statutului PSD.

In comunicat se mai arata ca atmosfera colegiala a fost persistat pe toata durata sedintei, iar unii membrii ai biroului chiar au avut parte de un moment special. „Presedinte interimar Mircea Ursache a oferit in numele Biroului d-nei Eugenia Godja un buchet de trandafiri in semn de pretuire si de multumire pentru activitatea pe care a depus-o in fruntea organizatiei PSD MM. Au avut cuvinte de multumire d-nul senator Sorin Bota dar si consilierii judeteni ( membri BPJ ) Anton Rohian sau Matei Calin”, se arata in comunicat.

Lăsaţi un răspuns