Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Dolha in actiune, in piata, cu Politia Locala

Mircea Dolha

Mircea Dolha

Control in piata aproape goala. Asta s-ar putea spune despre actiunea organizata astazi in Piata Agroalimentara Izvoarele din Baia Mare. Echipele de control au fost insotite de viceprimarul Mircea Dolha, insa acestea nu au avut prea mult de verificat pentru ca unii comercianti “certati cu legea” si-au strans marfa si au plecat sau au parasit tarabele. Actiunea a fost organizata in prima parte a zilei, cand piata a fost impanzita de lucratori ai Politiei Locale, ai Serviciului Judetean de Metrologie, ai Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Singuranta Alimentului, precum si din cadrul Comisariatului Judetean de Protectie a Consumatorului.

“Verificam actele de provenienta a marfii, certificatele de producator si se fac verificari metrologice”, a declarat Gheorghe Perian, reprezentant al Politiei Locale. De asemenea, Gheorghe Popan, seful Politiei Locale, a marturisit ca organizarea acestor verificari este doar una dintre actiunile prin care Politia Locala incearca sa-si faca simtita prezenta. “Populatia trebuie sa simta ca Politia Locala exista in acest oras, sa stie ca ne facem datoria si sa aiba incredere in noi”, a subliniat Popan.

Controale – ordin de serviciu pentru Politia Locala

Mircea Dolha, viceprimarul municipiului, a subliniat ca acesta este doar inceputul actiunilor de control pentru ca verificarile se vor intensifica si in urmatoarele zile. “Echipele de control stiu cand si cum sa actioneze. Actiuni de verificare a comerciantilor vor fi efectuate lunar sau poate chiar mai des, atat in Piata Izvoarele, cat si in alte piete si oboare din Baia Mare. Chiar putem spune ca actiunile de acest gen se vor transforma in ordin de serviciu pentru Politia Locala”, a declarat Dolha.

Lăsaţi un răspuns