Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Contrabandisti luati de apele raului Tisa

contrabanda

contrabanda

9.000 pachete de tigari au fost confiscate de politistii de frontiera maramureseni. Tigarile provin dintr-o actiune de contrabanda cu autori care nu au putut fi identificati deoarece s-au aruncat in apele raului Tisa.

Politistii de frontiera maramureseni au confiscat, 177.800 tigarete provenite din contrabanda, in valoare de aproximativ 74.000 lei, in urma unei actiuni care s-a desfasurat vineri, 3 iunie, aproape de miezul noptii. O patrula din cadrul sectorului Politiei de Frontiera Sighet a observat in apropierea frontierei de stat un grup de persoane care transportau mai multe colete. Politistii au trecut la urmarirea suspectilor, dar acestia au abandonat coletele si au fugit. Pe timpul urmaririi s-au tras doua focuri de avertisment in plan vertical. Suspectii nu s-au supus somatiilor si s-au aruncat in apa raului Tisa. Deoarece suspectii au trecut pe malul ucrainean, politistii au fost nevoiti sa informeze autoritatile de frontiera ale statului vecin.

Zona in care s-a inregistrat incidentul a fost supusa verificarilor, fiind gasite 10 colete ce contineau 8.890 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana. Cercetarile sunt continuate de catre politistii de frontiera maramureseni in colaborare cu autoritatile statului vecin.

Lăsaţi un răspuns