Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Iliescu: USL poate pierde alegerile daca nu colaboreaza

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, sustine ca Uniunea Social-Liberala (USL) reprezinta o alternativa politica pentru actuala guvernare. Acesta a afirmat ca aceasta Uniunea poate pierde alegerile din 2012 daca nu colaboreaza.

Ion Iliescu a precizat ca mai exista si alte variante care pot impiedica Uniunea sa fie victorioasa in scrutinul de anul viitor. „Nu e singura, pot fi si altele, chiar nespargandu-se, daca nu lucreaza cum trebuie, daca nu tine seama de toate masurile pe care le vor lua si daca tot activul politic al celor doua partide nu va lucra cum trebuie. Poate sa piarda. Eu sper sa nu predomine o asemenea mentalitate si de aceea PSD isi mobilizeaza oamenii, isi pregatesc si Consiliul acesta national”, a afirmat liderul de onoare al PSD.

Fostul presedinte a afirmat ca sedinta Consiliului National din 21 si 22 octombrie are valoare de conferinta nationala, desfasurandu-se cu un an inainte de viitoarele alegeri. „Deci, este chiar foarte urgenta aceasta dezbatere la nivelul acestui forum dupa ce s-au dezbatut inclusiv toate actiunile concrete si proiectele concrete ale aliantei cu liberalii sau conservatorii si s-a elaborat si un program propriu de guvernare al aliantei. Dar partidul trebuie sa vina cu propriile sale masuri”, a spus Iliescu.

Lăsaţi un răspuns