Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Rohian: USL va avea candidat comun la Borsa

Anton Rohian

Anton Rohian

Social-democratii maramureseni au inceput vizitele prin judet pentru a lua pulsul organizatiilor locale si pentru a discuta despre candidaturile pentru alegerile locale din 2012.

 

Pana acum, reprezentanti ai PSD Maramures au avut intalniri cu o parte dintre organizatiile social-democratilor din Maramuresul Istoric. “Nu sunt probleme in ceea ce priveste identificarea candidatilor pentru primarii. Colaborarea dintre PSD si PNL este buna. Am fost pana acum in 18 administratii din Maramuresul Istoric, in Borsa, Viseu, Moisei, pe Valea Izei etc. In toate acestea, partidele din Uniunea Social-Liberala (USL) pot merge pe liste comune”, a declarat Anton Rohian, vicepresedinte PSD Maramures. Acesta a subliniat ca, din punctul de vedere al social-democratilor, Borsa este o administratie in care USL nu are probleme, insa liberalii trebuie sa-si clarifice problema aparuta in interiorul organizatiei.

 

“Discutiile dintre organizatiile PSD si PNL din Borsa au fost oprite pana cand liberalii vor clarifica situatia legata de conducerea organizatiei. Se stie ca Remus Stetco a fost desemnat pentru a candida din partea USL pentru postul de primar, dar sunt probleme privind functia de presedinte al organizatiei PNL”, a declarat Rohian. Acesta a subliniat ca este convins de faptul ca in aceasta localitate USL poate sa mearga pe liste comune. Conducerea PSD a anuntat ca in doua, trei saptamani vor ajunge in toate organizatiile locale din judet.

Lăsaţi un răspuns