Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Analiza in PSD pentru identificarea candidatilor la locale

psd maramures

psd maramures

Toti presedintii organizatiilor locale ale PSD au fost invitati de catre conducerea partidului la sedinta Biroului Permanent Judetean (BPJ) in cadrul careia se va analiza, in parte, situatia din fiecare administratie publica.

“Sedinta va avea loc in dupa-amiaza zilei de miercuri, 9 noiembrie. Principalele aspecte care vor fi dezbatute vizeaza intelegerile locale cu PNL privind desemnarea candidatilor pentru alegerile locale de anul viitor. Tot la intrunirea de miercuri, se va stabili data adunarilor generale din fiecare comuna si oras pentru desemnarea candidatilor la functia de primar, precum si a celor care vor candida pentru consiliile locale”, a declarat Gabriel Zetea, secretar executiv PSD Maramures.

In ceea ce priveste candidatii pentru consiliile locale, Zetea a precizat ca, pentru inceput, se va intocmi o lista in ordine alfabetica a posibililor candidati, urmand ca apoi sa se ia in calcul implicarea fiecaruia in activitatea politica a organizatiei, implicarea in comunitate si, in functie de aceste criterii, se va stabili ordinea pe lista.

Sedinta BPJ al PSD Maramures va fi urmata in scurt timp de o discutie de principiu intre reprezantii Uniunii Social-Liberale (USL) la nivel de judet pentru a stabili ponderea fiecarui partid in consiliile locale. “Din cadrul acestor discutii sunt exceptate situatiile care tin de desemnarea candidatilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean si a Primariei Baia Mare, acestea fiind atributul conducerii centrale a partidelor partenere in cadrul USL”, a punctat Zetea.

citeste sihttp://maramuresmedia.ro/2011/politic/doi-candidati-din-usl-pentru-primaria-sighetu-marmatiei

Reader Feedback

Un raspuns catre “Analiza in PSD pentru identificarea candidatilor la locale”

  1. delia spune:

    ce mult mi-ar placea sa fiu o musca si sa ma gasesc in sediul PSD in momentul analizei fiecarei organizatii; sa vezi maine show mai frate !!!!!!!!!!

Lăsaţi un răspuns