Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Dascali maramureseni, recompensati la Gala Premiilor in Educatie

Gala Premiilor in Educatie

Gala Premiilor in Educatie

Gala Premiilor in Educatie si-a desemnat castigatorii celei de-a treia editii. In cadrul unei festivitati organizate la Palatul Parlamentului, Gala Premiilor in Educatie – editia 2011 si-a anuntat miercuri seara castigatorii celor 11 sectiuni de concurs. Printre cei care au fost recompensati pentru efortul la catedra se numara si doi dascali maramureseni.
Gala Premiilor in Educatie este un proiect anual initiat de catre Fundatia Dinu Patriciu cu scopul de a identifica si recompensa exemplele de buna practica din domeniul educatiei – oameni, institutii si organizatii care – prin dedicatie, originalitate si pasiune – contribuie la dezvoltarea scolii romanesti. Anul acesta, Gala Premiilor in Educatie a acordat premii in valoare totala de 250.000 de euro. Fiecare dintre castigatorii Galei a plecat acasa cu o diploma, dar si cu un premiu a carui valoare a variat, in functie de sectiune, intre 2.000 si 30.000 euro.

Caludia Stoica, profesor in cadrul Colegiului Econimic „Pintea Viteazu” din Cavnic s-a clasat pe locul III la categoria „Profesorul preuniversitar al anului”.  La categoria „Educatorul/Invatatorul anului” printre cei premiati se afla inca o maramureseanca, tot pe locul trei. Este vorba de Sinziana Santa, Scoala cu Clasele I-IV Ponorata – Coroieni. Cele doua maramuresence au primit fiecare cate un premiu in valoare de 2.000 euro.

Lăsaţi un răspuns