Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 16 aprilie 2024

Gheorghe, Vasile si Ioan, cercetati pentru contrabanda

contrabanda

contrabanda

Autoturism plin cu tigari de contrabanda depistat de politistii de frontiera. 23.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, fara documente legale  au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cele trei persoane care se aflau in autoturism s-au ales cu dosar penal.

 

Politistii de frontiera maramureseni au oprit, vineri, pentru control pe o strada din localitatea Sighetu Marmatiei, un microbuz marca Mercedes Vito, condus de Gheorghe M., in varsta de 30 ani. In autoturism se mai aflau doua persoane Vasile M. (de 36 ani) si Ioan M. (de 31 ani). A fost efectuat un control asupra masinii si in microbuz a fost depistat un adevarat depozit de tigari.

 

Politistii de frontiera au descoperit 46 colete invelite in folie de culoare neagra, in care se aflau 23.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 200.000 lei.

Cele trei persoane precum si autoturismul in cauza au fost conduse la sediul IJPF Maramures pentru continuarea cercetarilor. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Microbuzul a fost indisponibilizat la sediul IJPF Maramures iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

Lăsaţi un răspuns