Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Man: Gestionarea deseurilor- un proiect pe care garantez ca-l fac

Mircea Man

Mircea Man

“E foarte greu sa implementezi un proiect despre care se vorbeste din 2005 si despre care, la preluarea mandatului, mi s-a spus ca totul este în ordine, desi situatia era cu totul alta. Garantez ca de aceasta data implementam proiectul de gestionarea integrata a deseurilor”, a declarat Mircea Man, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Maramures.

Man a dat asigurari ca proiectul se va realiza, confirmare ce vine la numai câteva zile dupa ce Maramuresul a fost trecut la lista lui Borbely, ministrul Mediului, alaturi de alte 16 judete din tara care ar putea pierde fondurile europene pentru Sistemul de management integrat al deseurilor. “Poiectul va fi implementat. Exista disponibilitate atât la nivelul Ministerului Mediului, cât si în ceea ce-i priveste pe alti factori implicati. Am discutat cu Laszlo Borbely, ministrul Mediului, dar si cu Leonard Orban, ministrul Afacerilor Europene, si m-au asigurat ca proiectul va obtine finantare, chiar daca aceasta se va face etapizat”, a declarat presedintele CJ Maramures.

Mircea Man a subliniat ca, în 2 noiembrie, va participa, alaturi de proiectant si specialisti în domeniu, la prima evaluare a proiectului depus de CJ Maramures, la unitatea de management din cadrul Ministerului Mediului.

Lăsaţi un răspuns