Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

UNPR Maramures a deschis usa pentru Eugenia Godja

Emil Ambrus

Emil Ambrus

“O asteptam pe doamna Eugenia Godja alaturi de echipa UNPR, pentru a fi candidatul nostru la primaria municipiului Sighetu Marmatiei sau chiar candidat pe un colegiu de senator sau deputat”, a declarat Emil Ambrus, presedinte UNPR Maramures. Acesta a subliniat ca usa UNPR este deschisa pentru toti cei care sunt interesati de comunitatile pe care le reprezinta, pentru oameni de cuvânt, persoane care au facut ceva în viata, în activitatea profesionala sau în plan politic.

“Eugenia Godja este o femeie puternica, are experienta în administratie si o apreciem pentru ceea ce a facut pentru municipiul Sighetu Marmatiei. Este respectata de liderii UNPR de la centru – de Cristian Diaconescu, de Sârbu si Oprea si apreciata la nivel local si judetean. E o persoana apreciata mai ales pentru ceea ce a facut pentru municipiul al carui edil este, dar si pentru felul în care face politica si a stiut sa tina în frâu ani la rând organizatia judeteana a PSD, organizatie care tot timpul a fost grupata în gasti si grupuri. Godja a stiut sa-i adune pe toti social-democratii la un loc si, dupa mine, a fost cel mai bun presedinte pe care l-a avut PSD Maramures”, a declarat liderul UNPR Maramures.

Ambrus a mai aratat ca zilele trecute, la echipa UNPR s-a alaturat Ioan Romaniuc, primarul comunei Rona de Sus si Ioan Buzdugan, primarul comunei Remetea Chioarului.

Reader Feedback

Un raspuns catre “UNPR Maramures a deschis usa pentru Eugenia Godja”

  1. cristian spune:

    Noi stim cine-i Eugenia Godja,asa ca daca o luati la voi,sa va spalati cu ea pe cap,sighetenii va vor taxa la vot pentru asta.

Lăsaţi un răspuns