Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Ursache despre relatia Geoana-PSD: Nu poti fi lup singuratic intr-o echipa

M Ursache

M Ursache

“Nu poti fi lup singuratic intr-o echipa”, a declarat Mircea Ursache, presedintele PSD Maramures, pentru a arata relatia pe care o are Mircea Geoana, presedintele Senatului, cu partidul din care face parte. Geoana a fost acuzat de incalcarea prevederilor statutului, acesta fiind si motivul pentru care comisia de Integritate din PSD a propus excluderea din partid.

 

Reprezentantii PSD Maramures au precizat ca sustin propunerea de excludere a lui Geoana din partid.

“PSD avea nevoie sa arate ca vremea ezitarilor a trecut. Parerea mea este ca si organizatiile judetene aveau nevoie de un astfel de exemplu. Acest lucru va permite organizatiei din Maramures sa continue procesul de insanatosire”, a declarat Ursache.

 

In opinia liderului PSD Maramures, comentariile lui Geoana prin care contesta propunerea de sanctionare sunt de prisos. “Geoana nu face altceva decat sa se victimizeze si cauta sa fie rejectat. Comisia de Integritate a facut o propunere, iar decizia va fi luata de Comitetul Executiv National si hotararea nu va mai putea fi contestata decat la Congresul partidului. Nu este primul caz de acest gen. O situatie similara s-a inregistrat si in cazul lui Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, care a contestat la Congresul partidului o decizie de sanctionare”, a declarat Ursache. El a subliniat ca, pana situatia va fi transata, Geoana isi va pastra functia din fruntea Senatului, cu toate ca pana acum “nu s-a simtit un rol fundamental de reprezentare al PSD in Senatul Romaniei”.

Lăsaţi un răspuns