Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Ursache n-are mila de Geoana

mircea ursache, victor ponta

mircea ursache, victor ponta

“Nu poti fi lup singuratic, atunci cand e vorba de o echipa”, a declarat  Mircea Ursache, presedintele PSD Maramures, facand referire la relatia pe care o are Mircea Geoana, presedintele senatului cu partidul din care face parte.

Pe numele lui Geoana exista o propunere de sanctionare cu excluderea din PSD, iar soarta acestuia urmeaza sa fie decisa in 22 noiembrie, cand PSD se va intruni intr-o sedinta a Comitetului Executiv.

La aceasta reuniune, Maramuresul va fi reprezentat de Mircea Ursache. Organizatia PSD Maramures si-a anuntat, inca de saptamana trecuta, sustinerea ferma a deciziilor lui Victor Ponta, lucru care va fi dovedit si la sedinta Comitetului Executiv, unde Ursache se va alatura celor care doresc inlaturarea lui Geoana din PSD.

“Mesajul de sustinere a deciziilor lui Ponta a ramas acelasi. In plus, cred ca era mult mai bine daca Geoana s-ar fi retras in spate dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale sau sefia partidului. Era mult mai diplomat si nu se ajungea la situatia de acum”, a declarat Anton Rohian, vicepresedinte PSD Maramures.

Lăsaţi un răspuns