Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Conferinta PSD- spectacol pe scena Teatrului Municipal

conferinta psd maramures

conferinta psd maramures

Locul ales pentru desfasurarea Conferintei extraordinare a PSD Maramures a fost unul optim pentru modul in care s-au desfasurat lucrarile. Prima parte a sedintei s-a transformat intr-un spectacol, unde comedia si tragedia s-au imbinat aproape perfect. In lipsa unor lideri de la centru care si-au anuntat prezenta, dar nu au mai ajuns in judet, sedinta a fost condusa de Mircea Ursache. Acesta a transmis mesajul lui Victor Ponta si a introdus in scena “actorii” social-democrati. Daca unii dintre ei si-au limitat discursul pentru a nu-si plictisi colegii, altii au ales sa se dea in spectacol.

Anton Ardelean, vicepresedinte PSD, a incercat sa-l imite pe Traian Basescu, la ultimul summit cand s-a plimbat cu mainile in buzunare prin spatele sefilor de stat. “Nu mai vreau sa vad astfel de gesturi de vaporean”, a declarat vicepresedintele.

Un alt social-democrat, Adrian Popa, a vorbit despre intentia de relansare a departamentului de sanatate din PSD, cu toate ca aceasta structura este functionala, iar activitatea departamentelor a fost catalogata, de Mircea Ursache, ca fiind buna. Spectaculos a fost si presedintele organizatiei Targu Lapus, Calin Tuns, care, in lipsa unui discurs politic, a ales sa le vorbeasca participantilor la conferinta despre cartea care i-a alinat suferinta unui soldat in cel de-al doilea razboi mondial si sa spuna bancuri despre o broscuta si un melc, viteza si directia in care acestea se deplaseaza. Apoi s-a trecut la validarea listei cu propunerile pentru coordonatorii de districte, numarul acestora fiind egal cu cel al consilierilor judeteni (34 de persoane). Pe lista se regasesc numele unor primari PSD (inclusiv Ioan Romaniuc, despre care, zilele trecute, Emil Ambrus spunea ca in 2012 va candida din partea UNPR), viceprimari si actualii consilieri judeteni, dar si numele unor consilieri locali. Lista a fost completata cu membri ai organizatiei de tineret si ai biroului de conducere al PSD Baia Mare.

La finalul conferintei, pe holul Teatrului Municipal, cativa social-democrati au catalogat conferinta ca fiind o continuare a spectacolelor care au devenit o moda in PSD.

Lăsaţi un răspuns