Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Man: Sper ca discursul lui Ponta sa nu fie doar o poanta

Mircea Man

Mircea Man

“Ministrul Ungureanu este deschis la dialog, dar depinde si daca va avea cu cine sa dialogheze”, a declarat Mircea Man, presedinte PDL Maramures, facand referire la faptul ca actualul guvern nu respinge dialogul cu partidele aflate in opozitie.

Presedintele PDL Maramures s-a aratat surprins de atitudinea liderului PSD, motivand ca discursul pe care Ponta l-a rostit de la tribuna parlamentului in momentul investirii Guvernului Ungureanu  a aratat o alta fata a social-democratului. “Discursul a fost surprinzator. Am vazut un altfel de Ponta la tribuna parlamentului. Sper ca ceea ce a spus in discursul sau sa nu fie doar o poanta. De aceasta data liderul PSD a aratat cum trebuie sa fie o opozitie”, a declarat presedintele PDL Maramures. Mircea Man a mai precizat ca, in ciuda faptului ca discursul lui Ponta a generat tensiuni in Uniunea Social-Liberala, iar co-presedintele USL s-a transformat in “furia rosie”, cand a aflat de declaratiile liderului PSD, usa dialogului intre noul guvern si opozitie este deschisa.

“Daca nu e o poanta ceea ce a spus Ponta, inseamna ca PSD si-a dat seama ca Romania nu poate fi impartita pe partide politice. Cred ca PSD se va aseza la masa dialogului si, astfel, Romania va arata ca are si Putere, si Opozitie”, a subliniat Man.

Lăsaţi un răspuns