Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Gheorghe Simon, sustinut de primarii din colegiu

Gheorghe Simon cu alegatorii

Gheorghe Simon cu alegatorii

„Conteaza pe mine! Contez pe votul tau! Prin aceasta candidatura ma pun in slujba cetatenilor si a administratiilor locale. Candidez pentru ca vreau mai mult pentru localitatile din colegiu, vreau mai mult pentru Maramuresul voievodal. Am forta necesara pentru a câstiga acest mandat, iar victoria va fi a comunitatilor”, a declarat Gheorghe Simon, candidat USL pentru functia de deputat in Colegiul uninominal nr. 5.

****

In prima parte a campaniei electorale, Gheorghe Simon, candidat USL pentru functia de deputat in Colegiul uninominal nr. 5, a fost prezent in mijlocul alegatorilor, pentru a discuta despre ceea ce asteapta oamenii de la viitorii parlamentari. Simon a fost prezent in târguri, piete, a participat la actiuni populare, s-a intâlnit cu pensionarii, cu tinerii si adultii, a discutat cu agentii economici, cu dascalii, dar si cu oamenii simpli. „Oamenii din Maramuresul voievodal sunt oameni harnici, cu credinta si suflet curat. In ciuda greutatilor care i-au incercat de-a lungul vremii, maramureseanul a ramas omul mândru si drept care stie sa tina capul sus, dar si sa critice atunci când e nevoie. Prin forta si harnicia oamenilor, Maramuresul voievodal si-a pastrat personalitatea. Maramuresul voievodal a ramas si va ramâne o zona speciala, incarcata de istorie, cultura si traditii pentru care ne invidiaza multi straini, dar si români. Pentru specificul acestei zone, pentru felul in care oamenii au stiut sa pastreze traditiile, nu se poate sa existe sarbatori de iarna fara sa vedem la televizor imagini din Maramuresul voievodal. Am discutat in aceste zile cu multi oameni din aceasta zona care pentru mine inseamna acasa. Forta lor si dorinta de mai bine ma obliga, in calitate de deputat, sa promovez un program legislativ special pentru aceasta zona in care exista mult entuziasm si multe asteptari”, a declarat Gheorghe Simon. Candidatul USL a mai subliniat ca sunt multe de facut in aceasta zona a judetului, in care activitatea economica a avut mult de suferit dupa inchiderea minelor, fara sa se puna nimic in loc, dar si din cauza crizei economice si a altor factori. „Exista potential in aceasta zona. Lucrurile mai pot fi inca salvate insa nu va fi usor. USL are un program pentru oameni, pentru comunitati, iar dupa alegerile din 9 decembrie, cu tenacitate, credinta si rabdare, vom incepe drumul spre performanta. De aceea va indemn, la alegerile parlamentare, sa fiti alaturi de USL, sa votati Gheorghe Simon deputatul tau”, a declarat candidatul USL.

 

Simon: Asteptarile cetatenilor ma obliga sa fiu un deputat activ

„A convinge electoratul sa-ti acorde votul si apoi a confirma in fata oamenilor- iata pariul pe care-l avem de trecut in momentul in care dorim sa devenim reprezentantii oamenilor. Politica in Maramures trebuie sa se faca obligatoriu pentru maramureseni, iar eu, in calitate de deputat, ma voi bate pentru maramuresenii mei, pentru ca asteptarile lor ma obliga sa fiu un parlamentar activ. Voi fi vocea maramuresenilor in Parlamentul României. Toata lumea stie ca turismul, infrastructura, agricultura, dezvoltarea economica sunt domenii pe care candidatii o data la patru ani le-au trecut pe lista prioritatilor dar nimeni nu a facut suficient chiar daca Uniunea Europeana aloca fonduri substantiale pentru aceste segmente. Avem nevoie de locuri de munca pentru ca tinerii sa nu mai fie nevoiti sa plece la munca in strainatate. Avem nevoie de dezvoltare economica pentru ca Maramuresul voievodal sa nu mai fie o zona impietrita din punct de vedere economic, o zona in care agentii economici pot fi numarati pe degete. Avem nevoie de sprijin pentru fermieri, zootehnia fiind una din ramurile agriculturii care se practica in Maramuresul voievodal. De asemenea, turismul este unul dintre cele mai profitabile domenii din economia globala. Am vazut regiuni, orase, sate inflorind din aceasta activitate. Refacerea infrastructurii este un obiectiv prioritar, pentru a scoate Maramuresul voievodal din izolare, pentru a oferi confortul necesar celor care locuiesc in aceasta zona din judet. Pentru toate acestea trebuie o voce la nivel central, aceste domenii fiind considerate prioritati pentru populatia din aceasta zona si pentru administratiile locale”, a declarat Simon.

 

Vasile Coman: In sustin pe Simon si garantez ca vom invinge

Gheorghe Simon, candidatul USL pentru functia de deputat, are sprijinul primarilor din administratiile din colegiu. „Orice primar are nevoie de un deputat care sa fie interesat de problemele comunitatii si care sa fie aproape de reprezentantii administratiilor locale. Avem avantajul ca avem un candidat responsabil, care are experienta in administratie, care cunoaste foarte bine problemele comunitatilor locale si care, din postura de parlamentar, poate lupta pentru noi. Gheorghe Simon poate fi purtatorul nostru de cuvânt in Parlamentul României. Cu Gheorghe Simon deputat avem garantia ca imbinând experienta celor din administratia locala cu profesionalismul parlamentarului lucrurile vor merge bine. Votând USL in 9 decembrie, votând Gheorghe Simon pentru Camera Deputatilor, avem solutia la toate problemele noastre legate de infrastructura, agricultura, turism etc. Il sustin pe Gheorghe Simon si garantez ca vom invinge, iar victoria nu va fi a candidatului, ci a comunitatii”, spune Vasile Coman, primarul orasului Viseu de Sus.

De asemenea, Gavrila Simon, primarul comunei Viseu de Jos sustine ca il vede câstigator pe candidatul USL, declaratia fiind sustinuta cu argumente solide. „In primul rând, candidatul Gheorghe Simon reprezinta o Uniune cotata la fel de bine cum era FSN in 1992, ceea ce inseamna ca are in spate o structura bine cladita. Un alt argument este valoarea omului si profesionalismul. Vorbim aici de un candidat de valoare, un om nascut si crescut aici, in Maramuresul voievodal, un candidat care in spate o echipa si care are o campanie serioasa, fara injective si turbulente verbale cum practica majoritatea politicienilor. Il sustin pe Gheorghe Simon si imi doresc sa invinga spiritul de echipa”, a declarat Gavrila Simon.

„Gheorghe Simon este candidatul si omul care va sti intotdeauna sa se uite cu blândete la persoanele de vârsta a treia, care stie sa asculte omul si sa dea un sfat tinerilor sau adultilor. Gheorghe Simon e  candidatul care are experienta in administratie, care stie sa citeasca un caiet de sarcini sau un proiect de buget. Simon e omul care intelege problemele administratiilor locale si a oamenilor din colegiu si care se implica pentru binele comunitatii. Il sustin pe Gheorghe Simon”, a declarat Florea Poienar, primarul comunei Botiza.

 

Ioan Deac: Simon e omul de care evam nevoie in Parlament

„Toata lumea vede ce s-a intâmplat cu România in ultimii ani. Toti vedem ca zona noastra a ramas in izolare si saracie. Trebuie sa ne unim fortele, sa votam candidatii USL pentru functiile de senator si deputati pentru a putea recladi tot ceea ce a fost distrus. Va indemn sa mergeti la vot pentru a demonstra ca puterea democratiei sta in votul oamenilor. Va indemn sa-l votati pe Gheorghe Simon pentru Camera Deputatilor”, a declarat Vasile Dunka, primarul comunei Poienile Izei.

„In sustin pe Gheorghe Simon in primul rind pentru ca este un om al locului, dar si pentru faptul ca prin implicarea pe care a avut-o in administratia judeteana a luptat pentru dezvoltarea comunitatilor din Maramuresul voievodal. Din pozitia de consilier judetean s-a implicat direct in promovarea proiectelor de aductiune de apa, canalizare reabilitare de scoli pentru aceasta zona. Il sustin pentru functia de deputat si astept aceeasi implicare si in ceea ce va face la nivel central pentru dezvoltarea localitatilor din Colegiul uninominal nr.5”, a declarat Nicolae Traian David, primarul comunei Ieud.

„Gheorghe Simon e fiu al acestor meleaguri si e chiar o chestiune de mândrie sa avem un om de-al nostru care sa ne reprezinte in Camera Deputatilor. Gheorghe Simon e candidatul care va fi atât reprezentantul primariilor la nivel central, cit si al pensionarilor, al tinerilor, a doctorilor si profesorilor, dar si al oamenilor simpli. E omul care stie cât de greu se traieste in aceasta zona, care a plecat de jos ca fiu de taran, care stie cum se creste oaia si stie ca munca agricultorului nu a fost niciodata platita. Imi pun sperante in Gheorghe Simon si il sustin pentru ca si in calitate de consilier judetean l-am vazut cum lupta pentru binele comunitatilor. Gheorghe Simon e omul de care avem nevoie in Parlamentul României. Gheorghe Simon e candidatul USL care trebuie votat la alegerile din 9 decembrie pentru Camera Deputatilor”, a declarat Ioan Deac, primarul comunei Bogdan Voda.

 

Simon: Forta voastra sta in votul vostru

„Fiind nascut si crescut in Maramuresul voievodal, am invatat ca forta oamenilor din acesta zona sta in calitatea lor, in spiritul civic, in harnicia si inteligenta lor, in puterea de a lua decizii intelepte. Cetatenii acestui colegiu au dovedit ca stiu sa construiasca in respect fata de traditii, sa aprecieze valorile. Trebuie sa strângem rândurile, iar la alegerile parlamentare din 9 decembrie trebuie sa alegeti bine, pentru binele vostru. Va chem sa fiti alaturi de USL, alaturi de Gheorghe Simon- deputatul tau. Mizez pe simtul dumneavoastra civic, pe capacitatea de reflectie, pe puterea de a decide intelept”, a declarat Gheorghe Simon.

 

Gheorghe Simon, candidat USL pentru functia de deputat al Colegiului uninominal nr. 5

Gheorghe Simon- pozitia numarul 2 pe buletinul de vot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lăsaţi un răspuns