Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Doi directori pe un scaun

Doru Lese

Doru Lese

Doi directori pe o singura functie. Se intampla in Baia Mare, la o institutie in care politicul si-a bagat coada si a schimbat un liberal cu un personaj fara culoare politica. Mai mult, initiativa schimbarii a venit tocmai de la PNL. Este vorba de societatea Electrica, societate care acum, prin interventia PNL, are doi directori.

 

Mult asteptata liniste din PNL Maramures intarzie sa apara. Daca in urma cu doua saptamani, noua echipa de conducere interimara a organizatiei judetene declara ca vrea liniste in partid, la numai cateva zile apele s-au tulburat. „Valuri” au facut chiar cei cooptati in echipa de conducere interimara, iar pe la colturi se spune ca e vorba de o razbunare, a purtatorului de cuvant al PNL, Cristian Niculescu Tagarlas.

Biroul Politic Teritorial (BPT) Interimar al PNL Maramures a decis, zilele trecute, sa faca schimbari si acolo unde nu este nevoie, ba mai mult sa-si retraga din functii propriul activ de partid. Astfel, BPT a propus sa numeasca in locul liberalului Doru Lese, fost deputat, o alta persoana la conducerea societatii Electrica.

Situatia pare de-a dreptul hilara daca ne gandim ca Lese detine aceasta functie prin decizie, iar BPT a facut o nominalizare fara ca fostul deputat sa fie revocat din functie. Astfel s-a ajuns ca societatea sa aiba doi directori pe acceasi functie. ~n astfel de conditii, cei doi vor fi nevoiti sa stea pe acelasi scaun, iar Lese sa-l tina in brate pe Nechita pentru ca se pricepe foarte bine la asta.

Liberalii se feresc sa faca declaratii oficiale despre aceasta situatie, insa surse demne de crezare sustin ca nominalizarea a incins spiritele in PNL, a revoltat primarii si activul de partid, mai ales ca Lese coordoneaza activitatea partidului pe zona Lapus. „Prea multe nu stiu despre asa-zisa schimbare. Am vazut o hartie semnata de liderii USL la nivel de judet privind nominalizarea lui Nechita, dar eu nu am fost revocat din functie”, a declarat Lese.

In ceea ce priveste conducerea societatii Electrica, situatia va putea fi clarificata de Consiliul de Administratie care urmeaza sa analizeze nominalizarea si sa decida daca propunerea PNL este justificata.

Lăsaţi un răspuns