Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 21 mai 2024

Nechita- Geoana de Maramures

„Mihaela, dragostea mea” s-a transformat in „Tagarlas, mon amour”

MIRCEA GEOANA

MIRCEA GEOANA

S-a culcat cu o functie si s-a trezit fara scaun. Desi episodul este unul cunoscut nu e vorba de Mircea Geoana la alegerile din 2009. Un astfel de caz se inregistreaza la o societate din Baia Mare, unde, un functionar, fara culoare politica, s-a culcat director si s-a trezit sef de centru.

Propunerile de schimbare de la varful societatii Electrica seamana cu alegerile pentru presedintie din 2009 cand Mircea Geoana a fost presedinte pentru o noapte. Episodul se repeta in Maramures, dupa patru ani, dar nu vizeaza functia de presedinte, ci o functie de director. Pentru schimbarea din functie a directorului Doru Lese, fost parlamentar de Maramures, s-au dus lupte grele, tocmai in partidul al carui membru este. Cu toate ca, anul trecut, Lese a fost aruncat intr-o batalie pentru postul de deputat intr-un colegiu in care PNL nu a indraznit sa numeasca alt candidat care sa-i tina piept lui Mircea Man (PDL), iar liberalii au fost la un pas de castigarea alegerilor, revenirea pe functia de director al societatii Electrica nu a fost privita cu ochi buni de unii membri PNL. Astfel, in urma cu aproximativ o luna, prin jocuri de culise initiate de liberalul Cristian Niculescu Tagarlas, s-a fortat schimbarea directorului de la SC Electrica SA Maramures. Astfel, pentru acest post a fost nominalizat Florin Nechita.

In timp ce Nechita, se pregatea sa ia scaunul de director de sub fundul lui Doru Lese, o decizie a Consiliului de Administratie anunta un ordin de genul< „La loc comanda”. Totul s-a intamplat in ziua in care Lese, directorul societatii, ar fi trebuit sa elibereze biroul, iar aici sa se instaleze Nechita care venea de pe o functie de sef de centru. Avand in vedere si faptul ca Lese a primit preaviz, Nechita, care s-a vazut director dupa ce PNL l-a nominalizat pentru acest post, si-a pregatit minutios instalarea in functie. Ieri, planurile sefului de centru au fost date peste cap de o comunicare a Consiliului National de Administratie prin care, ieri, s-a anuntat ca Lese a fost reconfirmat in functie. Astfel, in loc de instalare fastuoasa in postul de director, Nechita a fost nevoit sa isi reia atributiile de sef de centru pentru ca s-a trezit, la fel ca Geoana, peste noapte, fara functie. Acesta este si motivul pentru care replica „Mihael, dragostea mea” s-a transformat in „Tagarlas, mon amour”, ceea ce nu chiar atat de rau daca ne gandim ca s-a intamplat si la case mai mari.

Lăsaţi un răspuns