Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Conducere interimara pentru PNL Borsa

pnlEchipa noua de conducere pentru organizatia locala a PNL Borsa. Schimbarea s-a produs dupa ce ultimele alegeri din PNL Borsa au fost contestate, iar in forurile de conducere a organizatiei judetene s-a decis dizolvarea Biroul Politic local si numirea unei echipe interimare.

Nu este pentru prima data cand conducerea organizatia din Borsa trece printr-o astfel de situatie. ~n 2011, cand Radu :tef era presedinte a PNL Maramures, s-a decis dizolvarea conducerii organizatiei PNL Borsa. Remus Stetco, primar al orasului Borsa, la acea vreme, a fost schimbat din functia de presedinte a organizatiei locale a PNL.

Pana acum, PNL Borsa a trecut prin mai multe scindari, iar orgoliile membrilor de partid au facut imposibila „limpezirea apelor” in aceasta organizatie. Nici alegerile organizate in urma cu cateva luni nu au adus linistea. Alegerile au fost contestate, iar Ovidiu Nemes, presedinte al PNL Maramures, a fost nevoit sa puna piciorul in prag. Astfel, la sfarsitul anului trecut, in 27 decembrie, situatia organizatiei de la Borsa a fost readusa in discutie la sedinta Biroului Permanent Teritorial (BPT) al PNL. Atat BPT si Delegatia Permanenta din organizatia judeteana au votat in unanimitate propunerea de dizolvare a conducerii PNL Borsa si numirea unei echipe interimare. Ovidiu Nemes, presedinte PNL Maramures, a declarat ca noua echipa de conducere a organizatiei locale are mandat pentru organizarea unor noi alegeri.

„Alegerile din PNL Borsa au fost contestate. In urma contestatiilor primite, s-a format o comisie care sa verifice modul de organizare al alegerilor, fiind constatate abateri de la normele statutare. Astfel s-a ajuns la dizolvarea conducerii si numirea unei echipe interimare in PNL Borsa”, a declarat Nemes. Acesta a mai spus ca presedinte interimar al organizatiei locale Borsa a fost numit Petru Timis, un om de afaceri prosper care nu a fost implicat politic pana acum.

 

 

 

 

Lăsaţi un răspuns