Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Liberalii maramureseni se mobilizeaza pentru europarlamentare

Liberalii maramureseni au inceput mobilizarea astfel incat campania electorala pentru alegerile europarlamentare sa-i gaseasca pregatiti. In vederea obtinerii unor rezultate bune la europarlamentare, liderii PNL participa la reuniuni politice pentru a dezbate in detaliu fiecare pas care trebuie facut in campania electorala.

Liberalii maramureseni vor participa la o intalnire a reprezentantilor filialelor PNL din zona de nord-vest a tarii. Reuniunea are loc vineri, 17 ianuarie, la Oradea. La intalnire vor participa parlamentarii, presedintii de filiala, presedintii consiliilor judetene si primarii din municipiile resedinta de judeţ din regiunea nord-vest. La eveniment va fi prezent si coordonatorul campaniei pentru alegerile europarlamentare din partea Partidului National Liberal, Marian Petrache.

La aceasta intrunire, Maramuresul va fi reprezentat de Ovidiu Nemes, presedinte interimar PNL Maramures, deputatul Mircea Dolha, care este si presedinte interimar al PNL Baia Mare, dar si senatorul Liviu Titus Pasca. „Subiectele abordate in cadrul intalnirii regionale de la Oradea vor face referire la situatia politica si administrativa a fiecarui judet, la gradul de mobilizare al reprezentantilor liberali din cele sase judete, precum si la integrarea specificului regional in campania electorala pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc in luna mai a acestui an”, a declarat Ovidiu Nemes, presedinte PNL Maramures.

O alta reuniune a liberalilor va avea loc in perioada 1-2 februarie la Sinaia unde, liberalii maramureseni vor fi reprezentati de presedintele PNL Maramures, dar si de catre parlamentarii partidului.

Lăsaţi un răspuns