Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Senatorul Pasca mobilizeaza primarii din colegiu

Liviu Titus Pasca

Liviu Titus Pasca

Liberalii au dat startul pregatirilor pentru alegerile europarlamentare. Dupa intalnirea liderilor PNL din regiunea de nord-vest de saptamana trecuta de la Oradea, senatorul Liviu Titus Pasca a dat tonul pregatirilor si in colegiul electoral in care a fost ales. Acesta s-a deplasat la Remetea Chioarului si la Somcuta Mare unde a stat de vorba cu reprezentantii organizatiilor locale.

„Alegerile europarlamentare ne lanseaza in cursa pentru Cotroceni cu candidatul PNL, Crin Antonescu, presedintele partidului. Toti trebuie sa fim eficienti, astfel incat PNL sa poata realiza o performanta uluitoare si anume castigarea prezidentialelor de la finele acestui an. Realizarea acestui obiectiv depinde foarte mult de cum ne vom mobiliza la europarlamentare si de rezultatele acestor alegeri”, a declarat senatorul Pasca. Acesta este si motivul pentru care senatorul a inceput deplasarile in teritoriu pentru a discutat cu primarii liberali si sefii organizatiilor locale.

 

Buzdugan si Talpos au pus in fata proiectele comunitatilor

Sambata, senatorul Pasca a fost prezent in doua administratii din colegiul in care a fost ales. La Remetea Chioarului, senatorul s-a intalnit cu Ioan Buzdugan, primarul comunei. Pasca a discutat cu primarul si despre proiectele pe care le are in derulare administratia locala: reabilitari de drumuri, lucrari de canalizare si alimentare cu apa. De asemenea, s-a discutat si despre necesitatea unor investitii la caminele culturale din comuna.

La Somcuta Mare, senatorul si primarul Florin Talpos au discutat despre proiectele depuse la Compania Nationala de Investitii pentru reabilitarea Caminelor Culturale din localitatile Buciumi si Buteasa, dar si a Centrului Cultural din Somcuta Mare. Pasca sustine ca in urmatoarea perioada se va intalni si cu alti liberali din localitatile colegiului.

 

Lăsaţi un răspuns