Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Se deschide Auchan Baia Mare

Hipermarket-ul Auchan Baia Mare isi deschide portile. Acesta a fost amenajat in spatiul in care a functionat hipermarket-ul Real si va fi la dispozitia clientilor incepand de joi, 6 februarie de la ora 10.00.

 

Noul hipermarket Auchan Baia Mare ofera locuitorilor o gama de 40.000 produse. Auchan se diferentiaza prin faptul ca pune un accent deosebit pe calitate, prospetime si preturi mici. Auchan Baia Mare a dezvoltat in mod special partea de produse proaspete fabricatie proprie< brutarie, patiserie, carmangerie si a acordat o atentie deosebita raioanelor de legume si fructe, dar si pescariei, gratie filierelor de aprovizionare romanesti si internationale, integrand si punctele forte recunoscute ale Real in aceste domenii.

In domeniul nealimentar, Auchan a extins raioanele destinate copiilor si bebelusilor (jucarii, educatie, imbracaminte), parfumeria si ingrijirea personala, dar si cele destinate intretinerii casei, pentru a raspunde cat mai bine nevoilor familiilor, dar si pentru a imbunatati, prin preturile practicate, puterea de cumparare a clientilor. Acestia vor descoperi cu placere noul concept  ELECTRO AUCHAN, cu electrocasnice mici si mari zilnic ieftine. Auchan Baia Mare este situat in Centrul Comercial Arcade Baia Mare, care dispune de o parcare gratuita de 625 de locuri. Populatia are la dispozitie si linia 51 pentru transport in comun.

 

Lăsaţi un răspuns