Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
luni, 29 aprilie 2024

„Părinţi salvatori” la Vişeu de Sus

„Continuăm întâlnirile cu viitori ‪#‎PărinţiSalvatori – de data aceasta la Vişeu de Sus, în cadrul cărora, sub coordonarea unui medic specialist în medicină de urgenţă, vom învăţa măsurile principale de prim-ajutor şi resuscitare”, a anunţat Vasile Vlaşin pe pagina de socializare.

parinti salvatoriOrganizarea acestor cursuri a început în Baia Mare, însă numărul mare de solicitări care au ajuns la reprezentanţii Asociaţiei pentru Educaţie şi Caritate a generat extinderea acţiunii. Astfel de cursuri au fost organizate, în aceste zile, la Borşa şi Moisei, dar s-au primit solicitări şi de la Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus.

„În intervalul 7-9 aprilie, vom avea grupe (n.red. la Vişeu de Sus) de dimineaţa (ora 10.00) şi grupe de seară (ora 17.00). Vă puteţi înscrie deja, urmând paşii simpli din anunţ. Anunţaţi-vă şi prietenii în aşa fel încât să nu fie cineva care să nu afle de organizarea cursurilor. Cursul este gratuit – cheltuielile fiind acoperite din donaţii”, a mai arătat Vlaşin în postarea sa.

Lăsaţi un răspuns